4 augustus 2018

Varend Corso


4 Augustus was voor ons de dag van het Westlands Varend Corso. We togen naar Monster, waar we, samen met ladies van diverse andere chapters per boot gingen kijken naar het varend Corso. Na zo'n stief kwartiertje (zeg maar een paar uurtjes) wachten, kwamen dan toch de boten in aantocht. We lagen op een spannende plek, namelijk net na het laagste bruggetje van de hele route. En helaas, een keer ging het echt fout en kwam de boot beschadigd onder de brug vandaan. Daar was voor de makers dus nog een klus te doen, want dit was pas de tweede dag van het driedaagse festijn. Jammer voor de boot, maar natuurlijk best wel spectaculair om naar te kijken. 
De boten waren prachtig en het was telkens weer leuk om ineens, nadat het bruggetje was gepasseerd, allerlei mensen en dingen omhoog te zien komen op de boten.
Al met al was het een prachtig corso. En de sfeer onder de dames was ook prima. Het was best wel gezellig om met ladies van meerdere chapters uit te zijn. De middag werd dan ook besloten met het maken van een groepsfoto. Dank aan de organisatie voor deze gezellige dag.
oud