27 februari 2016

Markthal Rotterdam


 

Zaterdagmiddag, 27 februari brachten we met 7 ladies een bezoek aan de Markthal in Rotterdam. Het was een mooie zonnige dag. Echt een mooi dagje om erop uit te gaan.
Na aankomst in Rotterdam begon het eigenlijk al direct goed. We werden aangesproken door twee leuke jongedames, die bezig waren met een spel van de scouting en op de foto’s moesten met een mevrouw met een rode hoed. Nou, hadden die even geluk dat wij er net waren! Een jongeman had als opdracht om een mevrouw ten huwelijk te vragen. Die had dus geluk, want hij had wel in de gaten, dat wij wel in waren voor een grapje, dus hij durfde! Lady Boszka was de gelukkige. Ze kreeg een ‘bruidsboeket’ in haar handen gedrukt (een bakje bollen) en werd ten huwelijk gevraagd. En de jongeman?….ach die zal te zijner tijd wel leren dat hij de dame in kwestie op het moment supreme natuurlijk wel moet aankijken en niet moet schrikken van een omgevallen fiets!
Bij binnenkomst eerst even gezellig koffie gedronken en wat gegeten en daarna de hal in. Wat een prachtige hal! Alleen het plafond al! Een 12000 m2 groot kunstwerk. In de hal voornamelijk op voedsel gerichte kramen en winkels. Een lust voor het oog.
Buiten, waar het ook markt was, vermaakte Ben Jur de menigte met zijn eenmansorkest en konden de dames naar hartelust struinen op de markt. En er werd gekocht!
Al met al een geslaagde dag. Queen, vice-queen en lady Nelleke haakten op een gegeven moment af en gingen weer huiswaarts, terwijl de overige ladies nog een poosje bleven.
Voor zover ik ze ken, hebben ze zich ongetwijfeld verder vermaakt in Rotterdam!