Nieuwjaarsbijeenkomstop 18 januari 2013

Nieuwjaarsbijeenkomst 2013

Op 18 januari 2013 hielden we onze eerste nieuwjaarsbijeenkomst bij één van onze ladies thuis. Wat hadden ze er een werk van gemaakt! 
Bubbels om het nieuwe jaar in te luiden en heerlijke stamppotten om de maag te vullen. IJsje en koffie toe. Helemaal goed.
Zelfs het weer werkte mee. Het was echt winter. 
Nadat iedereen elkaar met de bubbels een buitengewoon goed 2013 had toegewenst en we met elkaar weer het nodige hadden afgebabbeld konden we aan tafel. De tafels waren feestelijk gedekt met het en daar een rood/paarse versiering en voor iedereen was er een verse narcis met rode nieuwjaarswens. 
De boerenkool en hutspot stonden al lekker heet in de chafing dish. Op de warmhoudplaten stonden de ballen in jus en de voorgesneden worst. 
En jawel en werd goed gegeten hoor, al ging het niet allemaal op. Maar wat wil je als er gekookt wordt voor een heel weeshuis. 
Als toetje nog lekker ijs, vruchten op sap en fruit en als afsluiter een heerlijk kopje koffie met bonbons. 
Nadat we uitgegeten waren en zaten uit te buiken wenste de vice-queen ons, namens Queen en vice-queens, met een praatje nog een geweldig 2013 en deelde aan iedereen een nieuwjaarspresentje uit. Heel attent. Dank jullie wel.